Vločky z tradiční mexické papričky pasilla můžeš využít při přípravě všech svých pokrmů.
Tyhle papričky patří k těm nejoblíbenějším na celém území Mexika.
Koření z papričky Pasilla dosahuje pouhých 2500 SHU a řadí se mezi ty nejjemnější.
Dobrého koření není nikdy dost, proto rozšiř své zásoby o tento jedinečný prášek z papriček Pasilla.
Pokud jsi fanoušek pálivosti papričky Habanero, pak by tvé pozornosti rozhodně neměla uniknout takhle skvělá kráska jménem Scotch Bonnet.
Pálivostí a vzhledem se Scotch Bonnet dost podobá papričce Habanero.
Příjemná pálivost a krásně sladká chuť.
Jalapeño je snad největším evergreenem mezi papričkami.
Pomalý rozjezd, velmi vysoká pálivost, to vše z těchto vloček dělá naprosto luxusní dochucovadlo o síle až 2 000 000 SHU.
Naga Bhut Jolokia je velmi silným hráčem na poli chilli.
Cítíte to? To je vůně Karibiku, která se ukrývá v každém balení těchto vloček.
Krásná barva, optimální pálivost – to je koření Red Jalapeño.
Pokud při vaření používáš mletou papriku a současně jsi fanouškem chilli, pak je pro tebe toto koření jako stvořené.
Koření z této papričky se těší velké oblíbenosti.
Chilli prášek z papričky Habanero patří mezi jednoznačné favority.
Tohle koření rozhodně není pro začátečníky.
Paprička Naga Bhut Jolokia dosahuje hodnoty 1 000 000 SHU a právem byla svého času označována jako ta nejpálivější.
Chilli prášek z této papričky patří mezi jednoznačné šampiony.
Trinidad Moruga Scorpion na Scovilleho stupnici atakuje hodnotu 2 000 000 SHU a je jednou z nejpálivějších papriček světa.
Nastavení