Semínka Chilli marináda s chilli Na Masínko 180g

Tekutý kořenící přípravek na maso. Vymazli si svůj steak!

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Kód: SCH878
99 Kč 88 Kč bez DPH
Semínka Chilli marináda s chilli Na Masínko 180g
Semínka Chilli marináda s chilli Na Masínko 1 (550 x 825)
Tip

Tekutý kořenící přípravek na maso.

Složení:

  • řepkový olej
  • himalájská sůl (17 %)
  • vinný ocet
  • paprika sladká uzená
  • třtinový cukr
  • cibule
  • sójová omáčka
  • česnek
  • Bhut Jolokia (2 %)
  • směs bylin
  • pepř černý drcený

Pálivé. Nevhodné pro děti.

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 0-22 ° C. Po otevření skladujte v chladničce do 10 ° C a spotřebujte do 14 dnů. Před použitím promíchejte!

K čemu se marináda hodí a jaké je její využití: jak už z názvu napovídá slouží pro naložení masa, ale jakého? Nejlepší maso pro tuto marinádu je pořádný flák prorostlé krkovice. Vepřová pečeně, ale ta už je moc libová, tak to nepřežeňte s tepelnou úpravou jinak budete mít maso jako podrážku nebo vysušené. Pro labužníky můžeme doporučit i vepřovou panenku. Další vhodným druhem pro naložení je maso kuřecí. Hodí se všechny části, kuřecí prsní řízky, kuřecí stehenní řízky bez kosti (jsou křehčí), kuřecí čtvrtky, kuřecí stehna, kuřecí paličky a kuřecí křídla na oblíznutí.

Použití marinády na maso: maso omyjeme, očistíme, osušíme potravinářkou utěrkou a předem rozmíchanou marinádou potřeme. 1 - 2 čajové lžičky (můžou být i vrchovaté) na plátek masa by mohla stačit. Poté marinádu do masa pořádně vmasírujeme, aby se pokryla co největší plocha masa. U vepřového masa necháme 24 hodin marinovat, můžeme ovšem i déle. Maso tak bude křehčí a jemnější, bude se vám rozplývat na jazyku jako máslo. Kuřecí maso stačí naložit 12 hodin před grilovaným, smažením.

Pálivost: 3/5

Hmotnost obsahu: 180 g

Doplňkové parametry

Kategorie: BBQ omáčky
Hmotnost: 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: